Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe
Boek een hotelkamer
Wanneer wil je komen?
Wanneer ga je weer weg?

Ontdek ons menu, met groente in de hoofdrol

De lekkerste gerechten van Bitter en Zoet om samen van te genieten

Ons doel is u als gast te laten genieten van eerlijk eten en drinken. Voor elk gezelschap, tijdstip of speciale wensen proberen wij met veel passie prachtige gerechten voor u klaar te maken.
Onze chef-kok staat garant voor uitstekend eten, bereid met duurzame, regionale, seizoensgebonden en meest biologische ingrediënten.

We werken met een 3, 4 en 5 gangen keuze menu, met zorg en aandacht samengesteld en voldoende keuze. Met groente in de hoofdrol samen met duurzame vis, regionaal geteeld vlees.
Ook voor degene die graag vegetarisch of veganistisch eet is er voldoende te kiezen (eventueel met wat aanpassingen). 

Bekijk hier het menu (opent als pdf in een nieuw scherm)

Lunch
Diner

Reserveren kan telefonisch (0592385002) per email ([email protected]) of via ons contactformulier

Allergenen

In onze keuken werken we met allergenen. Heeft u een voedselallergie?
Dan horen we dat het liefst vooraf bij uw reservering, zodat onze keuken hier alvast rekening mee kan houden. Prettig voor u en voor ons!

Onze menukaart omvat gerechten die (in overleg met de kok) aan te passen zijn aan een glutenvrij dieet of wanneer u een notenallergie of lactose intollerantie hebt.
Sporen van allergenen zijn in onze keuken niet te voorkomen.
Twijfels over de ingrediënten en of u een gerecht kunt eten? Vraag onze medewerkers in het restaurant naar onze allergenenkaart.

Openingstijden

Openingstijden van het restaurant zijn:
08:00 - 10.00 uur ontbijt
de gehele dag voor koffie en gebak
12.00 - 15.30 uur lunch en van 15.30 -17.00 uur borrel
17.30 - 22:00 uur diner
De keuken is geopend van 12.00 tot 17.30 uur
en van 17.30 tot 21.00 uur

“Wij komen om te proeven wat chef-kok Rik Dortmond en zijn team in de keuken presteren en dat stemt tot tevredenheid”
 

kortingsacties

Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten mooie, eerlijke gerechten en dranken serveren.
Voor deze biologische en/of fairtrade ingrediënten uit de regio, van veelal kleinschalige leveranciers, betalen we een eerlijke prijs.
Onze medewerkers werken hard, met passie en betrokkenheid. Dat verdient een eerlijk salaris.
Bitter en Zoet doet daarom niet mee aan kortingsacties of cadeaubonnen (behalve onze eigen).