Online reserveren
Open menu

bitter en zoet – verruimt je geest & verkwikt het lijf. verrassend eerlijk thuiskomen!

appartementen 2012 006

Familiekamer of appartement
Bitter en Zoet

Zeer ruime kamer

  • Badkamer met bad en douche
  • Kitchenette
  • Ruime zit met flat screen tv
  • Gratis WIFI
  • Comfortabele eenpersoons boxspringbedden
  • Koffie/thee faciliteiten

De familiekamer/appartement, gelegen in het voormalige hospitaal, is modern, artistiek en sfeervol ingericht waarbij gebruik wordt gemaakt van kunst van Outsider Arthouse. De kamer beschikt over 1-4 eenpersoons boxspringbedden, een ruime zithoek, een eettafel, een flat screen tv en gratis Wi-Fi. De badkamer is voorzien van toilet, ligbad en een separate douche. In overleg mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed. Alle familiekamers/appartementen hebben uitzicht op de moestuin en boomgaard.

Oud Bergveen
Oud Bergveen

 

De voormalige stoomkatoenspinnerij/weverij Oud Bergveen, gelegen op 700 meter afstand van Bitter en Zoet, herbergt op een unieke locatie drie comfortabele erfgoedlogementen.

In de oude slaapzaal zijn, met respect voor de historie van het gebouw en de omgeving, drie 2-persoons appartementen gerealiseerd. Voorzien van een zitkamer met houtkachel, open keuken, slaapvide en badkamer. 
Met uitzicht over de landerijen kunnen onze gasten bovendien op het eigen terrasje genieten van een ondergaande zon of, zittend op het bankje onder de meer dan honderd jaar oude kastanje voor het complex, mijmeren over lang vervlogen tijden. Ieder appartement heeft haar eigen sfeer en is voorzien van alles wat u nodig hebt voor een prettig verblijf. 
Een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-magnetron, televisie en badkamer met heerlijke stortdouche en fijne handdoeken maken het u zo comfortabel mogelijk. De bedden staan, opgemaakt met biologisch linnen, op de vide op u te wachten. Er zijn wandel- en fietsroutes aanwezig om op ontdekkingstocht te gaan. 
Mocht u toch behoefte hebben aan internet, dan kunt u gebruik maken van de gratis wifi in Hotel Restaurant Bitter en Zoet (vraag de toegangscode bij de receptie).

 

Oud Bergveen ligt bijna aan de rand van Veenhuizen, vlakbij het bos. Een perfecte locatie voor een weekend weg of een weekje te wandelen en te fietsen, lekker lui te lezen bij de houtkachel.  Bijvoorbeeld het boek ‘het Pauperparadijs’ van Suzanna Jansen dat zich voor een deel rondom deze historische locatie afspeelt.