Online reserveren
Open menu

het beste van drentse bodem – biologisch geteeld.
aangevuld met wild-pluk-kruiden uit de natuur!

Bakkerij

De warme bakker in Veenhuizen! 
Elke donderdag tot en met zondag bakt Bitter en Zoet vers brood in diverse soorten: volkoren, zuurdesem en wit, en diverse zoete broodjes. Voor gasten in hotel en restaurant en voor de inwoners van Veenhuizen.  We werken hiervoor samen met René Huisman uit Harlingen, topbakker en patissier. Hij bakt het brood en maakt de heerlijke bonbons volgens speciaal recept met biologische ingrediënten.
Daarnaast maakt onze eigen patissier de heerlijkste koeken, taarten en andere lekkernijen!

De winkel van Bitter en Zoet is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 8.00 en 12.00 uur. Op andere dagen kunt u brood bestellen, via onderstaand telefoonnummer.
Naast brood maken wij ook heerlijke bonbons en kunt u in de winkel terecht voor bijzondere streekproducten, boeken over Veenhuizen en we maken cadeaupakketjes op aanvraag. U kunt bij ons ook terecht voor diverse workshops, zoals High Tea Bakworkshops en bonbons maken.

brood 1.2

Catering

Het beste eten wat het seizoen biedt, op een plaats van uw keuze? Rik Dortmond kookt bij u thuis, op uw bedrijf of op een bijzondere locatie. Daarbij gebruikt hij verse kwaliteitsproducten uit de regio. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie van Bitter en Zoet.

U proeft de seizoenen in kazen, groentes, vis, paddenstoelen, lamsvlees of wild.