Online reserveren
Open menu

De gast staat centraal bij bitter & zoet. Altijd!

Werken bij Bitter en Zoet

Hotel Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen is een veelzijdig bedrijf: onze gasten komen logeren, dineren, vergaderen en bovenal genieten. Gastvrijheid, dienstbaarheid en netheid staan voorop. Bitter en Zoet stelt in haar visie de gast centraal. Aandacht en kwaliteit zijn de kernwoorden van waaruit we werken. Dit uit zich o.a. in onze eigen moestuin en de ambachtelijke keuken waar gewerkt wordt met veelal biologische producten uit het Noorderland.
We werken met een klein team van flexibele en betrokken medewerkers.

Denk je dat jij een prettige aanvulling op ons team kunt zijn? Een positieve bijdrage kunt leveren aan onze gastvrijheid? Kijk dan of een van de volgende vacatures bij je past.

Vacatures

Hoofd Afwaskeuken in combinatie met medewerker huishouding (M/V)

Parttime, 12-24 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een ‘hands on’- mentaliteit, die met trots en zorgvuldigheid onze afwaskeuken leidt.
Dit houdt o.a. in: werkzaamheden in de spoelkeuken zoals het sorteren van de schone en vuile vaat, het bedienen van de spoelmachine en er voor zorgen dat alles weer schoon en fris wordt, klaar voor gebruik.
Maar ook het aansturen van onze jeugdige afwassers, het structureren van de processen en extra schoonmaak. Deze diensten zijn voornamelijk in de avonduren.
Daarnaast ben je onderdeel van het team huishouding. Samen met je collega’s maak je de kamers weer fris en schoon, klaar voor de volgende gast. Deze diensten zijn voornamelijk overdag.
In de roosterplanning wordt uiteraard rekening gehouden met deze combinatie; de diensten worden niet beide op een dag ingeroosterd.
Waarom een combinatie? Om een mooi aantal contracturen te kunnen bieden, variatie in de werkzaamheden en brede inzetbaarheid binnen het bedrijf. Dat maakt het werk zoveel leuker, gevarieerder en interessanter!
Ervaring op gebied van facilitaire dienstverlening is gewenst.

De functie is per 1 april beschikbaar.

Salaris: in overeenstemming met de functie voorman afwaskeuken, voorheen functiegroep 3 van het Handboek Referentiefuncties.
Werktijden: op doordeweekse dagen en in het weekend, overdag en ’s avonds
Uren: parttime

Afwasser (M/V)
Parttime

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die de handen uit de mouwen willen steken en die komende zomer bij ons willen werken in de afwas;  Dit houdt o.a. in: het sorteren van de schone en vuile vaat, het bedienen van de spoelmachine en er voor zorgen dat alles weer schoon en fris wordt, klaar voor gebruik.

Onze afwassers zijn harde werkers, houden van aanpakken. Ze zijn een belangrijke schakel in de gastvrijheid!
Ervaring is geen vereiste, een goede, positieve instelling wel.

De functie is beschikbaar vanaf medio mei.

Salaris: in overeenstemming met de functie of in ieder geval minimum jeugdloon, afhankelijk van leeftijd en ervaring
Werktijden: doordeweeks en in het weekend, overdag en ’s avonds (soms tot laat)
Uren: parttime, afhankelijk van de reserveringen.
Minimale leeftijd: 16 jr.

Medewerker bediening (M/V)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die graag wil werken in een professioneel en gastgericht restaurant en die onze gasten een onvergetelijk verblijf wil bezorgen. Wil je onderdeel zijn van een veelzijdig team? Ben je een harde werker, leergierig, flexibel, zelfstandig, maar ook goed in samenwerken? Dan is dit wellicht iets voor jou.

De functie is per direct beschikbaar.

Salaris: in overeenstemming met de functie medewerker bediening, voorheen functiegroep 2 van het Handboek Referentiefuncties.
Werktijden:  in het weekend, overdag of ’s avonds. In de vakantieperiodes ook op doordeweekse dagen.
Planning in overleg, maar ruime beschikbaarheid tijdens het hoogseizoen is een vereiste.
Uren: parttime, afhankelijk van de planning.
Minimale leeftijd: 18 jr.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures? Stuur dan een sollicitatiebrief met je cv naar info@bitterenzoet.nl


Open sollicitaties
Geen vacatures die bij jouw ambitie passen, maar je wilt toch een kansje wagen? Stuur dan een open sollicitatie met een goed gemotiveerde sollicitatiebrief met begeleidend CV per e-mail naar info@bitterenzoet.nl
Wij houden je gegevens dan een half jaar in portfolio voor toekomstige vacatures.

sbb-beeldmerkStagiaires
Hotel Restaurant Bitter en Zoet heeft enthousiaste leermeesters in dienst die stagiaires op verschillende afdelingen begeleiden. Wij hebben een aantal plaatsen in ons bedrijf waar je als stagiair(e) ervaring kunt opdoen, een leuke tijd hebt en jouw toekomstige beroep kunt uitoefenen.

 

 

Heb je interesse in een stageplek, mail je sollicitatiebrief met CV naar info@bitterenzoet.nl.