Online reserveren
Open menu

De gast staat centraal bij bitter & zoet. Altijd!

Werken bij Bitter en Zoet

Hotel Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen is een veelzijdig bedrijf: onze gasten komen logeren, dineren, vergaderen en bovenal genieten. Gastvrijheid, dienstbaarheid en netheid staan voorop. Bitter en Zoet stelt in haar visie de gast centraal. Aandacht en kwaliteit zijn de kernwoorden van waaruit we werken. Dit uit zich o.a. in onze eigen moestuin en de ambachtelijke keuken waar gewerkt wordt met veelal biologische producten uit het Noorderland.
We werken met een klein team van flexibele en betrokken medewerkers.

Denk je dat jij een prettige aanvulling op ons team kunt zijn? Een positieve bijdrage kunt leveren aan onze gastvrijheid? Kijk dan of een van de volgende vacatures bij je past.

Vacatures

Zelfstandig werkend kok

In verband met ziektevervanging en uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste, flexibel inzetbare, zelfstandig werkend kok die onze passie voor het werken met regionale en biologische producten deelt.
Vind je het leuk om nieuwe gerechten te bedenken, verrassende menu’s samen te stellen? Wil je onderdeel zijn van een klein, maar ambitieus team? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar info@bitterenzoet.nl t.a.v. Rik Dortmond.

De functie is per direct beschikbaar, op basis van een tijdelijk contract, waarbij we uitgaan van 30-38 uur per week gedurende de komende 3-6 maanden.

Open sollicitaties
Geen vacatures die bij jou ambitie passen, maar je wilt toch een kansje wagen? Stuur dan een open sollicitatie met een goed gemotiveerde sollicitatiebrief met begeleidend CV per e-mail naar info@bitterenzoet.nl
Wij houden je gegevens dan een half jaar in portfolio voor toekomstige vacatures.

sbb-beeldmerkStagiaires
Hotel Restaurant Bitter en Zoet heeft enthousiaste leermeesters in dienst die stagiaires op verschillende afdelingen begeleiden. Wij hebben een aantal plaatsen in ons bedrijf waar je als stagiair(e) ervaring kunt opdoen, een leuke tijd hebt en jouw toekomstige beroep kunt uitoefenen.

 

 

Heb je interesse in een stageplek, mail je sollicitatiebrief met CV naar info@bitterenzoet.nl.