Online reserveren
Open menu

Het Pauperhotel is een tijdelijk hotel in de logeerkamers, een stal, een tent, een prieeltje of schaftwagen in de tuin van bewoners van Veenhuizen.

Het Pauperhotel is een tijdelijk hotel in de logeerkamers, in een stal, een tent, in een prieeltje of schaftwagen in de tuin van bewoners van Veenhuizen. Zo’n twintig 2-persoons kamers, verspreid door het dorp. De bewoners ontvangen de gasten van het PAUPERHOTEL en kunnen de bezoekers meer vertellen over de geschiedenis en over het huidige Veenhuizen. Het is een unieke ervaring, slapen in een dorp met zo’n bijzondere sociale geschiedenis en op de meest romantische plekjes.

De locaties zijn uniek, het bed is comfortabel, maar verder zijn de voorzieningen zeer basic. U kunt kiezen uit klasse A, klasse B en klasse C.
Aflopend in luxe en comfort, maar allemaal bijzonder en gastvrij.

’s Ochtends is er een gezamenlijk pauperontbijt (hoewel we dit ontbijt eigenlijk onmogelijk pauper kunnen noemen, met de kaas van lokale kaasmaker Kaaslust en eigen vers gebakken brood), bij mooi weer buiten op het terras van Bitter en Zoet. Daar ontmoeten gasten van het PAUPERHOTEL elkaar en wordt vaak nog even nagepraat over de voorstelling.

Het Pauperhotel is een samenwerkingsproject tussen inwoners, Collectie Veenhuizen en Bitter en Zoet.

Kijk hier voor beschikbaarheid en prijzen.